Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Αναδημοσιεύουμε άρθρο του καθηγητή και Διεθνούς Αναλυτή Δρ. Αθανασίου Δρούγου, με τίτλο "ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ". Στο άρθρο του ο Δρ. Δρούγος προβαίνει σε εκτιμήσεις για το τι πρόκειται να συμβεί κατά το προσχές διάστημα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι εκτιμήσεις του είναι προϊόν ανάλυσης των γεγονότων και πληροφοριών που υπάρχουν και όχι "προφητείες" ή "μαντείες". Άλλωστε, το κύρος και η αξιοπιστία του Δρ. Δρούγου δεν υπόκεινται σε εκπτώσεις. Το άρθρο είναι γραμμένο με κεφαλαία γράμματα, καθώς αυτός είναι ο τρόπος γραφής του Δρ. Δρούγου.

(ΑΝΤΙ)ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΗΛΕΣΚΟΠΟΣ
*ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ /ΜΕ ΜΙΚΡΟΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΥΠΟΥ ΑΛΓΕΡΙΑΣ-ΥΕΜΕΝΗΣ-ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΡΔΗΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΣΕΙΧΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΑΝΙ-ΧΑΛΙΦΑ-ΣΑΜΠΑΧ-ΣΑΟΥΝΤ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.
*ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…
*ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ(ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ-ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΛΠ).
* ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012-2013 ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.
*ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2012. ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ ΤΗΣ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΕ 5-6 ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.
*ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Η ΝΙΓΗΡΙΑ.
*ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ… ΚΛΠ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΩΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2010. ΠΡΟΣΕΧΩΣ - ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ - ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ.
ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ 1989….

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα