Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Εβραίοι, και το μυαλό τους και μια λίρα

Αυτός ο Αντισημιτισμός που λένε είναι εν γένει η μαύρη τρύπα της Σκέψης. Μαύρη κατράμι. Υπάρχουν δύο σχολές δε. Αυτή που ξεκινά τον συλλογισμό της στοχεύοντας στην καταδίκη των Εβραίων εκ των προτέρων, και εκείνη που οδηγείται σε αδιέξοδα και αναζητά έναν σκουπιδοντενεκέ βρίσκοντας την λύση εύκολη πρόχειρη και ανέξοδη. Υπάρχει βέβαια και μια μερίδα φανατικών που δογματικά ενθουσιάζονται. Φταίνε a-priori οι Εβραίοι για όλα τα δεινά του ανθρώπου. Ο παραπάνω συλλογισμός είναι αλήθεια υποβοηθητικός εάν πρόκειται να εντρυφήσεις στα σκοτάδια της Βλακείας. Για την

Ελλάδα ας πούμε. Οι Εβραίοι φταίνε για τούτη την καταδίκη της από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Μας πιέζουν δε αφόρητα – γιατί είναι εμπαθείς μάλλον με τον Ελληνισμό – ωστε να παραχωρήσουμε κυριαρχικά μας δικαιώματα. Από πού να ξεκινήσεις; Από τα νησιά του Αιγαίου; Τα οποία παρεπιπτώντως έχουν εκτιμηθεί από εβραϊκά οικονομικά λόμπι. Την Ακρόπολη ας πούμε να δουν να πουλάμε δε θα τους κακοφανεί. Μόνο το χρήμα λένε ότι τους ενθουσιάζει. Την Θράκη εάν δούν να την παραχωρούμε για ένα ξεροκόμματο στους Τούρκους δε τους καίγεται καρφί.

Μα τί είναι αυτοί οι Εβραίοι βρε παιδί μου; Οι δίδυμοι πύργοι κατέρρευσαν κατόπιν συνωμοσίας Εβραϊκής. Για να κηρυχθεί ο Ιερός πόλεμος και οι Αμερικανοί να κάνουν πόλεμο παντού, και έτσι οι οπλοβιομηχανίες, οι οποίες αναπτύσσονται μεν στις ΗΠΑ αλλά υπό τον έλεγχό των Εβραίων, να πλουτίσουν. Ευρώπη, Ασία, Αμερική, σε κρίση. Οι λαοί πεινούν, τα κράτη φθείρονται, και οι Εβραίοι κονομάνε. Για την Αφρική; Αν το ψάξεις πιο βαθειά – είναι προσφιλής έκφραση – τα ορυχεία ανήκουν και αυτά στους Εβραίους. Οι πολιτικές της Αμερικής και της Ευρώπης αλλά και της Ρωσίας τελευταία χαράζονται από ένα εβραϊκό λόμπι, αρκούντως σκοτεινό και ύποπτο.

Τώρα, εάν αποτολμήσεις να αναρωτηθείς εάν σε τούτη την συγκλονιστική μαρτυρία των δεινών της ανθρωπότητας υπάρχει κάποιο στοιχείο ώστε να ταυτοποιουνται οι δράστες, δηλαδή οι Εβραίοι, γίνεσαι στόχος και εκτονώνονται μεγάλα ποσά βλακείας που είναι δύσκολο να αντέξεις. Εάν όμως αντέξεις και περάσεις στο επόμενο στάδιο τούτης της ευηθούς ανάλυσης, θα αναρωτηθείς επίσης πώς να εξετάσεις αυτή την μάστιγα του Σιωνισμού διαχρονικά. Εκεί θα ακούσεις τα θεάρεστα ως αντιφάσεις δήθεν ενός προχωρημένου συλλογισμού. Και όταν προσεγγίσεις το τέλος των ανήκουστων και αναρωτηθείς γιατί το πρόβλημα δεν έχει λύση μιας και είναι στοχοποιημένη η πηγή των δεινών, στο ελάχιστο μάλιστα, θα αντικρύσεις δύο πράγματα ταυτοχρόνως. Οι Εβραίοι σύσσωμοι από τη μια, και ένας δυο – όσοι χωρούν στη παρέα- μαλάκες από την άλλη. Οι Εβραίοι, και το μυαλό τους και μια λίρα!

www.psema.gr - Πηγή: Χρήστος Φιλίππου, blogmag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα