Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΝΟΤΙΟΣ ΡΥΘΜΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Επαρχιακό μπαρ. Ο έρωτας που δένει τη Βουλγαρία με το Ναύπλιο. Η μικρή Βουλγάρα, μικρή και στο σώμα και στην ηλικία με το κόκκινο μαλλί και το ξεφτισμένο μανό στα νύχια χορεύει ημίγυμνη πάνω στη μπάρα στους ρυθμούς του Έμινεμ. Μού φάνηκε πως άρχιζε στριπ τιζ. Πλησιάζω σπρώχνοντας τους ιδρωμένους θαμώνες και την ακούω να κρατάει το ρυθμό μετρώντας ψιθυριστά:

Γράφει ο Αντίγονος



Εν, ντε, τρουά, κατρ. Εν, ντε, τρουά, κατρ. Ξαφνιάζομαι. Βουλγάρα με γαλλικά; Είχε κάτι το κομψό στο σφιχτό στριγκάκι και στις μαύρες δαντελένιες ζαρτιέρες. Ανοιγόκλεινε με ευλυγισία πόδια και χέρια χαϊδεύοντας στιγμιαία το ολοστρόγγυλο σιλικονάτο στήθος της με το γαντοφορεμένο αριστερό χέρι. Πίεζε δυνατά τις ρόγες της με το δεξί γυμνό της χέρι. Κατέβαζε και τα δύο στους προσαγωγούς της κι έβγαζε τη γλώσσα γλύφοντας τα δροσερά χείλια της με νόημα. Είχε ρύθμο.

Εν, ντε, τρουά, κατρ. Εν, ντε, τρουά, κατρ. Μια σταγόνα απ΄τον ιδρώτα της πετάχτηκε στο μάγουλό μου. Φθηνό άρωμα κι αλμυρή γεύση...

Από μακριά δεν έπαιρνες είδηση. Οι χοντροί σαλιάρηδες έπιναν μεθυσμένοι ενώ η μικρή πόρνη με τον αέρα της πρωτάρας ξεκινούσε την καριέρα της ανεβασμένη στα ύψη προσφέροντας θέαμα και λάγνες υποσχέσεις επί πληρωμή.

Εκεί, σε ένα απόμερο μπαρ στη γωνία των οδών Ευρυδίκης και Μαρίας Κάλλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα