Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

"ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΑ" ΣΕ ΤΙΜΗ... ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;)

***Πάγκαλος: "Τα λεφτά τα φάγαμε, γιατί σας διορίσαμε στο Δημόσιο!Τα φάγαμε όλοι μαζί, σε μία πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος" Θα τρελαθω τελειως ε. καλα εβαλε ποτε το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ έστω και εναν ανθρωπο στο δημοσιο.?? μα τι ψεματα θεε μου λεει ο ανθρωπος.
Γράφει και... κεντρίζει
ο Παναγιώτης Σατζόγλου
***Ναι, αληθεια, μονος του, ολομόναχος τις κανει ο τρελλο παγκαλος αυτες τις απονήρευτες δηλωσεις. Δεν τον βαζει ο πολυταξιδευτης πρωθυπουργός, αυτος ο κακομοίρης δεν ξερει τιποτε! ...Φιλε του δημοσιου, ετοιμασου. Η μπορα ερχεται.....

***Κι αντε μπηκανε μερικοι ολιγοι στο δημοσιο. Και τι εγινε δηλαδη? Φταίνε οι πολίτες επειδή οι πολιτικοί, εκμεταλευόμενοι την ανάγκη για το σίγουρο περιβάλον του δημοσίου, διόριζαν, ανεξελεγκτα, με μοναδικό σκοπό τα 58 ακίνητα και την παραμονη τους στην εξουσια??

***"270 δισεκατομμύρια ευρώ αξίζει η δημόσια περιουσία μας, ελατε να την παρετε". Αυτο ξεστόμισε ο πρωθυπουργός μας, στους χρηματιστες της Wall Street. (Πληροφορίες: Ιπποκράτους 22, 10680 Αθήνα).

***"Λεφτά υπάρχουν". Το ξερουμε κυριε προθυπουργε. Αλλα παρτα επιτελους απο τον Τσουκάτο, και δωστα τους να ξεχρεωσουμε...

***"Λεφτά υπάρχουν". Ναι υπαρχουν, σε μετοχες και σπιτια (πολιτικών...)

***Κι ο Σαμαρας το χαβά του. Καθε τρεις και λίγο λέει και ξανα λεει: "να βγούμε γρήγορα στις αγορές." . Με τα σπρέντς στα υμαλαια ρε φιλε , τι να βγούμε να κάνουμε στις αγορές? τουρισμο, βολτιτσες και ματι στις βιτρινες? Γιατί, για να ψωνισουμε ντισκολο το βλεπω.

***"Την" δηλωσαρα φυσικα την εκανε ο Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος στη «Real News»: «Είναι άδικο το ανάθεμα στους πολιτικούς» Εχεις δικιο ρε Φιλιπε τωρα που μας το πες μόνο ροδοπεταλα θα ριχνουμε μολις σας βλεπουμε.

***Μπορει να είμαστε στα πρόθυρα χρεοκοπείας αλλα η φαντασία μας ζει και βασιλεύει. Ακουστε Δικαιολογία παραβάτη καπνιστή ... «Ναι, ρε γκαρντάσι καπνιζα αλλά δεν κατεβάζα τον καπνό!!

Υ.Γ. Αμαν θα το ξεχνουσα. Το στιγμιαιο λαθος η αλλιως Πασχαλης Αρβανιτίδης βγαζει Βιβλίο με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν και θα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους !!Το ακουσα στα μεσιμεριανα,αρα ειναι αληθεια. 


Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα