Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΣ κάθε μέρα από τον... ΧΑΜΟ Α.Ε.

Ευνουχισμένη και άστατη η ελληνική κοινωνία πίσω από παράθυρα, πόρτες, οθόνες, τοίχους, γραφεία, ΜΜΕ, κοινοβούλια, δακρυγόνα, μολότοφ, "ταμπέλες", "χρώματα", αναρχία, φανατισμούς, δήθεν επαναστάτες, δήθεν ειδικούς, δήθεν πατριώτες και αστυνομικούς... και δυστυχώς απάνθρωπους ανθρώπους οκνηρούς.
Πολυφορεμένο αίσχος. Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α.

Γράφει η Medusa
Που είναι Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ; ΠΟΥ;
Που είναι κάθε φορά η δικαιοσύνη;
Που είναι η ελευθερία, η αλήθεια, η ζωή, η ενότητα, η επιλογή, η "συν"-μαχία προς το κοινό κάλο, το μέλλον, η ανθρωπιά... η ανθρωπιά...

Η ανθρώπινη φύση είναι αυτοκαταστροφική αλλά και ικανή να αλλάξει την φορά της γης! Γιατί λοιπόν δεν ανατρέπει τόσα χρόνια την "φορά" της κυβερνητικής συνείδησης? Την "φορά" της πολιτικής ηγεσίας?
Με άλλα λογία ο καθένας κοιτάζει τα οπίσθια του(να είμαστε και ευγενικοί ΠΡΕΠΕΙ) και δεν δίνει δεκάρα για το σύνολο και την ολότητα. Γιατί αν μας ένοιαζε "κύριοι" και νιώθαμε υπεύθυνοι και άνθρωποι όλοι μας, σήμερα έπρεπε να είμαστε στους δρόμους.... διαδηλωτές, αστυνομικοί, πολιτικοί εκπρόσωποι, κόκκινοι, πράσινοι, μπλε, κίτρινοι, τουρκουάζ, σε μπεζάκι, ροζ!
Εδώ μιλάμε για εξαγορά της γης που μας γέννησε, για άρτιο ευνουχισμό κάθε γενιάς και το χειρότερο ξέρετε πιο είναι; Ότι κατάφεραν και μας νάρκωσαν! Η γαλήνη, η ευτυχία, η μάχη, η αγάπη, η βούληση ξαφνικά αποτελούν την μεγαλύτερη αμαρτία καθώς υπάρχουν μόνο σε παραμύθια λένε… ΨΕΜΑΤΑ. Λένε. Μ Ο Ν Ο, Λ Ε Ν Ε.
Φτάσαμε σε επίπεδα «βιασμού» του λαού μας και αυτό επειδή ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ πολιτικοί και κυβερνητικοί εκπρόσωποι είναι ανίκανοι και δειλοί να «προτάξουν τα στήθη τους» απέναντι στα μεγάλα αφεντικά γιατί ξέρουν τις συνέπειες και τρέμουν σαν ποντίκια.
ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΗΡΩΕΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΗ ΡΟΖ ΤΑΙΝΙΑ. Να γιατί μας έφαγαν οι ροζ περιπλανήσεις της Τζούλιας μας....

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα